Over Latijnhouwers Tegelwerken

Latijnhouwers Tegelwerken is sinds 2006 een zelfstandig bedrijf. Marcel Latijnhouwers heeft een ruime ervaring opgebouwd in het verwerken van tegels, natuursteen mozaïk, kortom alles wat met tegels te maken heeft.

Als bedrijf richt ik me voornamelijk op de particuliere markt. Omdat ik meestal alleen werk is het contact kort en direct. U maakt afspraken met mij en ik voer deze zelf voor u uit. Dit komt uiteraard de kwaliteit van het werk ten goede. Mocht er tijdens de opdracht iets veranderen dan is dit direct bespreekbaar omdat ik zelf ter plaatse aanwezig ben.

Dit is Latijnhouwers Tegelwerken:

  • Meedenken in oplossingen
  • Advies in tegel- en materiaalgebruik
  • Vakkundige afwerking
  • Punctueel in afspraken

U kunt bij mij ook terecht voor een totaaloplossing van de verbouwing van uw badkamer, keuken, toilet en tegelvloer. Met een team van vakmensen nemen wij alle zorg uit handen. Voor het traditionele zetwerk (in de specie) als ook voor het verlijmen van tegels, is uiteraard een goed inzicht nodig van de te gebruiken materialen en de te betegelen achtergrond. Een goede tegelzetter weet niet alleen om te gaan met “gewone” tegels maar ook met natuursteen, mozaïken, kortom alles wat met tegels te maken heeft.

Er zijn heel veel mogelijkheden om een ruimte te betegelen, modern, romantisch, rustiek of net even iets anders. Alles is mogelijk bij Latijnhouwers Tegelwerken! Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!